Ünlülerde Estetik, Saç Ekimi

Kerem Bürsin Estetik Var Mı?

Kerem Bürsin estetik yaptırdı mı? Kerem Bürsin estetik yaptıracağını açıkladı. Ünlü oyuncunun saç dökülmesi sorunu olduğu ortaya çıktı. Bu sorunun ardından çözüm bulmak için araştırmalar yapan Kerem Bürsin’in bir saç ekim merkezi ile görüştüğü ve kafasında yer alan açık bölgelere saç ektireceği belirtildi. Magazin dünyasında zaman zaman adından söz ettiren Kerem Bürsin’in bu haberi sevenlerini büyük bir hayrete düşürdü. Ardından konu hakkında detaylı bir araştırma yapıldı.

Kerem Bürsin Estetik

Kerem Bürsin Saç Ekimi mi Yaptıracak?

Kerem Bürsin yakışıklılığı ve oyunculuğuyla ön plana çıksa da son zamanlarda Hande Erçel ile ön plana çıkıyor. Kerem Bürsin Saç dökülmesi sorunu için çözüm yolları aramaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir saç ekim merkeziyle iletişime geçtiği belirtildi. Türkiye’de başarılı bir şekilde uygulanan saç ekim teknikleri için araştırmalar yapmaya başlayan Kerem Bürsin, saç ektirmek için uzmanlarla görüşmeye başladı. Bunun yanı sıra bir haber sitesinden alınan bilgi kapsamında Kerem Bürsin’in 4. Levent’te yer alan bir saç ekim merkezine gittiği belirtildi.

Saç Ekimi Kimler Tarafından Yapılmalıdır? detaylı içeriğimize göz atarak sizde saç ekimi hakkında bilgiler edinebilirsiniz!

Kerem Bürsin Estetik Hakkında Neler Söylemişti?

Estetik hakkında konuşan Kerem Bursin, “Yanaklarını bile aldırıyorlar. Tabi insan kendini nasıl hissedecekse öyle olsun okey. Neyse bu hassas yerlere dokunabilir. O yüzden fuck it.” dedi. Bu sözlerden sonra takipçileri Bursin’e, yeni dizisindeki partneri Hande Erçel’i hatırlattı.

Hande Erçel Estetik Öncesi ve Sonrası içeriğimize göz atabilirsiniz!

İşte o video linki:
İlgili link > https://www.instagram.com/p/B_2dYholgTF/?hl=en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *