Yüz Estetiği

Gamze Estetiği Fiyatları – Detayları

Gamze Estetiği fiyatları, Gamze Estetiği yaptıranların yorumları, Gamze Estetiği zararları ve Gamze Estetiği kalıcı mıdır? gibi bir çok sorunun cevabını bulabileceğiniz içeriğe hoş geldiniz.

Gamze estetiği, tıbbi adı ile dimpleplasty olarak tanınan bir cerrahi operasyondur. Yüz plastik cerrahisinde etkin bir estetik tercih olan gamze estetiği, sonuçlarının doğallığı sayesinde tüm hayatınız boyunca gamzeleriniz zaten varmış gibi görünmenizi sağlamaktadır.

Gamze Estetiği Nasıl Uygulanır?

Gamze estetiği nasıl uygulanır? Gamze estetiği yani dimpleplasti ortalama 30 dakika ile 1 saat arasında süren bir işlemdir. Anestezi olarak lokal anestezi veya sedasyon yapılarak işlem gerçekleştirilir. Gamze estetiği yaptıranların ertesi gününde normal yaşantısına devam edebilir.

Yüz bölgesinde ağız içinden uygulanan işlem zaten dışarıdan görünen hiçbir kesi olmadan kolayca tamamlanırken vücudun diğer bölgelerinde liposuction uygulaması ile yine çok hızlı bir cerrahi sonuç almak mümkündür.

En sık tercih edilen yanak gamzesi estetiğinde; prosedür, biyopsi aletinin bukkal mukozaya (iç yanak) karşı yerleştirilmesini içerir. Daha sonra yanak kaslarından dairesel bir kesi yapılır. Deri sağlam bırakılırken doku dairesel bir gölge bırakarak çıkarılır. Kesi daha sonra dikilerek kapatılır.

Yüz dolgusu hakkında genel ve kapsamlı bir içeriğe ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz. Yüz dolgusu nedir ve nasıl uygulanır?

Gamze estetiği için uygun bir aday mıyım?

Gamze estetiği için uygun bir aday mıyım sorusuna cevabımız klinikler genel olarak 18 yaş ve üzeri kişilerin tercihlerini uygulamaktadır.

Gamze Estetiği Fiyatları

Gamze Estetiği Fiyatları

Gamze estetiği fiyatları için klinikten kliniğe, şehirden şehire göre çok farklılık göstermektedir. İstanbul’da yapılan bir Gamze Estetiği işlemi ile Antalya’da yapılan bir işlem fiyatları hakkında çok farklılık göstermektedir.

Gamze estetiği ne kadar kalıcı?

Gamze estetiği kalıcılığı ise uygulaması genel olarak kalıcıdır ancak yanak dolgunluğunu fazla olan kişilerde bazen gamzede açılmalar görülebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *