Ünlülerde Estetik

Courteney Cox Estetik Değişimi Friends Yıldızı

Courteney Cox estetik yaptırdı mı? Friends’ın yıldızı Courteney Cox’un estetik değişimini birlikte inceleyelim. Courteney Cox, Hollywood’da yüzlerine uyguladıkları kozmetik işlemler konusunda tamamen açık olan birkaç kadından biri. 55 yaşındaki yıldız, bir noktada çok ileri gittiğini düşündüğünü ve tamamen tanınmaz göründüğünü itiraf ederek, bir ton iş yaptığını itiraf etti.

Friends yıldızının 90’lı yıllardaki fotoğraflarına bakarsanız, bugüne kıyasla çok çeşitli işlemlerden geçtiğini görmek kolaydır.

Courteney bir zamanlar dolgu maddelerinin büyük bir hayranıydı, ancak şimdi hepsini erittiğini söylüyor.

Courtney , 2017’de New Beauty’ye “Hareketimi benimsemeyi ve dolgu maddelerinin arkadaşım olmadığını fark etmeyi öğrenmek zorunda kaldım” dedi.

“Bütün dolgularım çözüldü. Olabildiğim kadar doğalım. Daha iyi hissediyorum çünkü kendime benziyorum. Sanırım şimdi eski halime daha çok benziyorum. Umarım öyle olurum.”

Yüz ve Dudak Dolgusu nedir? Yüz ve dudak dolgusu nasıl yapılır ve yan etkileri nelerdir gibi soruların cevaplarını öğrenmek için linke tıklayın!
Link > https://estetisyendoktor.com/yuz-ve-dudak-dolgusu/

 

Courteney Cox Estetik Değişimi

Yavaş yavaş ameliyat bağımlısı olduğunu ve yanlış insanlardan tavsiye aldığını açıkladı.

“Pekala, sonunda olacak olan şey, Harika görünüyorsun, ama şuraya küçük bir enjeksiyon ya da şuraya dolgu ne yardımcı olur diyen bir doktora gidersin.

Böylece dışarı çıkarsın ve o kadar da kötü görünmezsin. ve hiç kimsenin fark etmediğini düşünürsünüz – bu iyi. Sonra biri size başka bir doktordan bahseder: Bu insan harika. Çok doğal görünen bu kişiyi yapıyorlar. Onlarla tanışıyorsunuz ve “Bunu yapmalısın” diyorlar.

“Bildiğiniz bir sonraki şey, katmanlı, katmanlı ve katmanlı. Hiçbir fikriniz yok çünkü siz gidene kadar aşamalı, Oh s–t, bu doğru görünmüyor. Ve resimlerde gerçek hayatta olduğundan daha kötü. Vay canına, artık yok! diyen bir arkadaşım var. Düşündüm de, altı aydır hiçbir şey yapmadım, anlamadım.”
“Fotoğrafları görür ve Ah, böyle mi görünüyorum? diye düşünürdüm.

Ve bir arkadaşıma sorardım ve onlar Aman Tanrım, hayır derlerdi. Ve ben kendimi asla hayalperest biri olarak düşünmedim. Fotoğraflar daha da kötü görünür, bu yüzden dünyadaki insanlar seni gördüğünde ve şöyle yorumlar yazdığında genellikle kaba, bence, gerçekten olduğundan daha kötü olabilir.”

Courteney Cox Estetik Öncesi ve Sonrası

Courteney Cox Estetik Öncesi
Courteney Cox Estetik Sonrası

Courteney, yaşlandıkça yaşlanmanın daha doğal bir versiyonunu benimsediğini söyledi.
“Bir şeyler değişecek. Her şey düşecek. Düşmemeye çalışıyordum ama bu beni sahte gösteriyordu” dedi.
“Yüzünüzde harekete ihtiyacınız var, özellikle de benim gibi ince bir cildiniz varsa. Bunlar kırışıklık değil, gülümseme çizgileri.”
Şu an için kozmetik cerrahi iyileştirmelerden uzak dururken, Courteney’nin hala büyük bir hayranı olduğunu söylediği bir şey, salonda cilt tedavileri.
“Sürekli yeni şeyler buluyorlar – dışarıda bu kadar çok yeni makine olması çılgınca” dedi.
“Clear + Brilliant gibi lazer tedavileri almaya inanıyorum. Mikro iğnelemeye inanıyorum. Mikro akım teknolojisinin kaslarınızı güçlendirmek için mantıklı olduğunu düşünüyorum.”

Dermatolog cerrah Dr Daniel Lanzer , Courteney’nin yanaklarına, dudaklarına ve göz çevresine dolgu maddesi enjekte ettiğinin açık olduğunu söyledi.
1980’lerin klasik dramatik yüz gerdirmelerinden çok daha doğal sonuçlar sunan son derece popüler bir prosedür olan “mini yüz germe” yaptırmış olmasının da mümkün olduğunu söylüyor.
“Gerçekten alt yüz ve boyun üzerinde çalışıyoruz ve sadece birkaç santimetre deri kaldırıyoruz ve kasa birkaç dikiş atıyoruz” diye açıkladı.
“Pek derine inmiyoruz.”

Dr Lanzer, Courteney’nin daha doğal görünme arzusunun, hastaların görünümlerinde büyük bir değişiklik geçirdiği kozmetik cerrahide büyük bir trendin parçası olduğunu söylüyor.
“İnsanların doğal görünmesi için büyük bir dürtü var” dedi.
“Hastalar bana geliyor ve Daha iyi görünmek istiyorum ama kimsenin işimin bittiğini fark etmesini istemiyorum diyorlar. Sadece genel olarak daha sağlıklı ve daha iyi göründüğünüzü fark etmek istiyorlar.”

Courteney Cox Estetik Değişimi Friends Yıldızı

Friends’in bir diğer yıldızı Jennifer Aniston Estetik konusunu inceledik!

Jennifer Aniston Estetik Yaptırdı mı?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *