Ünlülerde Estetik

Jennifer Aniston Estetik Dosyası

Jennifer Aniston estetik dosyası ile sizin karşınızdayız. Yıllara rağmen genç kalmayı başaran Jennifer Aniston’ın 20 yıldaki estetik masraflarına yaklaşık 5 Milyon TL olduğu öğrenildi.

Jennifer Aniston, zamana yenik düşmeyen Hollywood yıldızlarından. 2000 yılındaki Oscar törenindeki (fotoğrafta) ile 2017 Oscar’ındaki görüntüsünü yan yana getirince, 48 yaşındaki oyuncunun yaşlanma etkilerinin üstesinden başarıyla geldiği fark ediliyor.

İngiliz Daily Mail’in haberine göre Aniston’ın genç kalma sırrının bedeli, bakım ve estetik mafrafları için 17 yılda 1,2 milyon sterlin, yani 5,5 milyon lira. Bu da yılda 70,989 sterlin, yani 320 bin lira anlamına geliyor. (Fotoğraf, 2017 Oscar’ından)

Jennifer Aniston Estetik var mı? – Estetisyen Doktor

Jennifer Aniston Estetik var mı?

Jennifer Aniston estetik var mı sorusu için masraflarını sizin için derledik. Jennifer Aniston estetik masrafları için 17 yılda 1,2 milyon sterlin, ortalama 5 Milyon lirayı gözden çıkarıyor. Bu da yılda 70,989 sterlin, yani 320 bin lira anlamına geliyor. İşte Jennifer Aniston’ın bakım ve estetik masrafları.

Medyada yaşlanmadığı için dikkatle incelenen bir yıldız varsa, o da Jennifer Aniston’dır. Jennifer, 20 yılda neredeyse hiç değişmemiş gibi görünen ünlülerden biri.

Aniston, botoks veya dermal dolgu maddesi olduğunu hiçbir zaman kabul etmedi, ancak denemeyeceğim de demedi.

2007’de People’a “Denemedim demiyorum. Tüm bu kozmetik şeyler bana saçma geliyor” dedi. Yüzü için sadece nemlendirici kullandığını söylüyor.

2016’da Vogue’a şu açıklamaları yaptı: “Bize verilen tek vücut bu olduğundan, gerçekten iyi olmamız ve ne yediğimiz ve cildimize nasıl özen gösterdiğimiz konusunda dikkatli olmamız gerekiyor.

İyi bir gece uykusu almak son derece önemlidir. Su, su, su cildi çok iyi nemlendiriyor. Bu ekstra parıltıyı elde etmek çok önemli.”

Jennifer Aniston Göğüs Estetiği

Hollywood’un ünlü plastik cerrahı Dr. Zara Harutyunyan, Aniston’ın mastopexy, yani göğüsleri toparlama operasyonu yaptırdığını iddia etmişti.

Jennifer Aniston Yüz Estetiği

Her daim taze görünümlü yüze sahip olmanın bir bedeli var. Aniston, bunun için kozmetik ürünlerin nimetlerinden faydalandığı gibi plastik cerrahisiz yüz gerdirme yöntemi olarak lazer teknolojisini kullanıyor.

Ayda bir yapılan lazer uygulaması yılda ortalama 2 bin 700 TL’ye mal oluyor. Aniston, Ulthera adlı yüz gerdirme yöntemini, yüzdeki lekeleri akne izlerini yok etmek için lazer yöntemini de kullanıyor.

Jennifer Aniston Bacak Estetiği

Güzel bacaklarıyla öne çıkan Aniston, 2012’den bu yana Beverly Hills’te haftada altı gün özel eğitmenle fitness dersi yapıyor. Bacak germe estetiği nedir linke tıklayıp hemen okuyabilirsiniz!

Jennifer Aniston Saç Bakımı

Ortalama 31 bin TLAniston, aynı zamanda yakın arkadaşı olan kuaför Chris McMillan’ın müşterisi. Oyuncu, sadece saç kesimi için ortalama 2 bin TL ödüyor.

Jennifer Aniston Makyaj

Aniston’un favori makyaj malzemeleri Chanel, Laura Mercier, Armani gibi markaların ürünlerinden oluşuyor.

Jennifer Aniston Diyeti

Aniston sıkı bir şekilde diyet uyguluyor. Jennif Aniston ortalam diyetisyen masrafı 5-6 Bin $ civarında.

Jennifer Aniston Kaş Estetiği

Hollywood’un ünlü kaş uzmanı Anastasia Soare ile çalışan Aniston, her seferinde yüklü ödemeler yapıyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *